Zrnková káva Peru
Tento produkt je vyrobený v slovenskej rodinnej pražiarni
9,40 €
Peru je obľúbená pestovateľská oblasť, z ktorej pochádzajú chuťovo najvyváženejšie odrody.
Pestovanie kávovníkov často prebieha v prírodných rezerváciách, vďaka čomu má káva
z týchto oblastí nádych sviežosti a prirodzenú sladkosť. Dominanciou našej 100% Coffea Arabica
je výrazná chuť horkej čokolády v kombinácii so sviežosťou kôry pomaranča, v pozadí s dochuťou masla a škorice.
Chuťový profil: Horká čokoláda, Škorica, Nugát, Maslo, Kôra pomaranča

Chuťový profil

Odporúčaná príprava

Druh kávovníka
Zrnková káva Peru
Tento produkt je vyrobený v slovenskej rodinnej pražiarni
9,40 €
Peru je obľúbená pestovateľská oblasť, z ktorej pochádzajú chuťovo najvyváženejšie odrody.
Pestovanie kávovníkov často prebieha v prírodných rezerváciách, vďaka čomu má káva
z týchto oblastí nádych sviežosti a prirodzenú sladkosť. Dominanciou našej 100% Coffea Arabica
je výrazná chuť horkej čokolády v kombinácii so sviežosťou kôry pomaranča, v pozadí s dochuťou masla a škorice.
Chuťový profil: Horká čokoláda, Škorica, Nugát, Maslo, Kôra pomaranča

Chuťový profil

Odporúčaná príprava

Druh kávovníka
Aby ste si užili naozaj kvalitnú a chutnú kávu mali by ste dodržať tieto zásady:
• Použiť vždy čerstvo pomleté kávovníkové zrná (vyhodiť zo zátvorky odporúčanú kávu)
• Premyť a predhriať šálku prípadne zariadenie na prípravu kávy (FrenchPress, Drip a iné)
• Zvoliť správnu hrúbku mletia v závislosti od spôsobu prípravy (podobnú krupici až kryštálovému cukru)
• Zvoliť správny pomer kávy a vody (5 až 9g/100ml)
• Použiť správnu teplotu vody (od 88°C do 94°C)
• Zalievať minimálne na dva krát
• Dodržať čas lúhovania (2 až 4 minúty)
Chcete si vedieť pripraviť kvalitnú a chutnú šálku kávy aj v pohodlí domova? Sledujte akreditované školiace stredisko Academy of Coffee
Coffee Veronia sa odlišuje najmä tým, že kávovníkové zrná pražíme
vo vlastnej pražiarni na Slovensku, nakupujeme kvalitné kávovníkové
zrno priamo od farmárov a k zákazníkovi ide kávička vždy čerstvá.
Naša pražiareň vlastní certifikáciu BIO a s touto certifikáciu patrí
medzi jednu z mála pražiarní na Slovensku, ktorá praží BIO kávovníkové zrná.
Firemná filozofia je postavená na kvalite a čerstvosti. Kávovníkové zrná dovážame
priamo od pestovateľov, pražíme vždy čerstvo a podľa požiadaviek našich zákazníkov.
Celý systém dovozu, praženia, balenia i expedície je pod pravidelnou kontrolou.
Pre zachovanie kvality neustále zdokonaľujeme pražiace systémy a vzdelávame
našich zamestnancov. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam pristupujeme
ku každej káve individuálne a vďaka tomu vieme uspokojiť aj tých náročnejších
kávičkárov
Krajina | Peru |
Druh | Arabica |
Praženie | Medium – stredné praženie |
Spracovanie | Fully Washed |
Nadmorská výška | 1200-1900 m.n.m |


Musíte byť prihlásený pre pridanie hodnotenia.
UŽ VÁM NIKDY NIČ NEUJDE!
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.